Saxild flytter til byen

Som følge af coronasituationen er alle aktiviteter i Saxild flytter til byen foreløbig aflyst. Vi er naturligvis kede af det, men støtter op om Sundhedsmyndighedernes arbejde.

VIL DU VÆRE MED NÅR VI GENSTARTER?
Skriv til jnl@fo-aarhus.dk

VI MØDES NORMALT
onsdage kl.14- 16

STED
Cafè Nikolai, Vester Allé 8, 8000 Aarhus C

PRIS
Kaffe og kage (35 kr. per gang) Deltagerpris for en sæson: 135,- Udgifter til ture afholdes af deltagerne selv

For at blive en del af ”Saxild flytter til byen”, skal du have deltaget på et af Saxild Strands ophold.

To gange om måneden, altid på onsdage fra kl.14.00, har vi booket lokaler i Café Nikolai, FO-Byen,Vester Allé 8, 8000 Aarhus C. Dagene starter med kaffe og kage, hvorefter der vil være en række aktiviteter, f.eks. foredrag, musik, studiekredse om et givent emne osv. I 2018 vil du f.eks. få lejlighed til at høre og tale om ”det gamle Aarhus” og lytte til wienermusik.

 

For dem der har lyst, vil det være muligt at træne i FO-Byens dejlige Fitness-og motionsrum. Når vi vurderer at der er nok deltagere, vil der blive udbudt træning forestået af Saxild Strands fysioterapeuter.Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, EFTERÅR 2021

SAXILD FLYTTER TIL BYEN genstarter onsdag d. 8. september kl. 14 i Café Nikolaj.Program udleveres første dag. VIL DU VÆRE MED?Skriv til jnl@fo-aarhus.dk Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk