Hverdagen under et ophold

Dagsrytme:
Generelt er dagen opdelt efter de faste måltider. Morgenmad kl. 8.00-9.00. Formiddagspause kl. 10.30-11.00 med kaffe/te og f.eks. frugt/brød. Frokost serveres kl. 12.00. Der er eftermiddagskaffe/te kl. 15.00-15.30, aftensmad kl.18.00 og aftenkaffe/te cirka kl. 20.00.

Efter morgenmaden er der morgensamling og gennemgang af dagens program. Om formiddagen er der generelt tilbud om fælles bevægelse, f.eks. gymnastik, stavgang, Chi Gong, gåture på hjertestien eller på Saxild Strands skønne grund.

Eftermiddagene er hovedsageligt til egen fri disposition, men du vil ofte kunne deltage i en række aktiviteter arrangeret af husets samarbejdspartnere, ansatte og frivillige. Aftenen på Saxild Strand er primært afsat til aftenkaffe, kulturelle indslag, hygge og samvær. En aften kan f.eks. indeholde fællessang, foredrag, filmfremvisning, diverse brætspil, m.m.

Besøg af pårørende:
Familie og venner er velkomne til at besøge dig på Saxild Strand. Spørg vagten om priser på forplejning for disse besøg.

Rundvisning, foredrag m.m.:
Der kan altid træffes aftale om besøg og rundvisning af grupper på Saxild Strand. Rundvisning bestilles ved at kontakte Saxild Strand telefonisk på 8655 4055. Ønsker I kaffe eller anden forplejning, er det vigtigt at I bestiller det nogle dage i forvejen.

Tøjvask:
Har du brug for at vaske tøj under opholdet, er der vaskemaskine og tørretumbler du kan benytte. Hver vask koster 20 kr.

IT-Computer:
Der er gratis trådløs internetforbindelse på Saxild Strand. Du har mulighed for at printe og kopiere mod et mindre gebyr pr. ark. Til møder og foredrag stiller Saxild Strand gerne projektor til rådighed.

Kiosk:
I receptionen kan du købe øl, vand, vin, postkort, m.m. Medbragte drikkevarer må ikke indtages på fællesarealer eller i spisesalen.

Rygning:
Rygning er kun tilladt på terrassen. Rygning på værelset er strengt forbudt. Hvis du alligevel ryger på værelse koster rengøringen 1.500 kr. der afregnes inden afrejse.

 

Sct. Hans på Saxild Strand

Som sædvanlig holder vi Sct. Hans på Saxild Strand, hvor alle er velkomne. Arrangementet starter kl. 20.30 hvor Nils Adrian vil sørge for at spille til en række fællessange. Herefter vil Anette Poulse… Læs mere..

Fotoudstilling

I morgen kl.13.30 afholdes der en uformel fernisering med fotografen Poul Nyholms fotos på Saxild Strand, med fotos af og fra kompagni KARAVANA. Udstillingen vil kunne ses på Saxild Strand sommer over… Læs mere..

Aarsrapport for 2018

Så er årsrapporten for 2018 færdig. Rapporten kan læses her http://www.saxild-strand.dk/media/8909/aarsrapport-2018-saxild.pdf eller afhentes i Saxild eller hos FO-Aarhus i Frederiksgade.   Læs mere..

Katalog 2019

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæsonpå Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer afophold, for eksempel ”Lev livet –… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk