Hverdagen under et ophold

Dagsrytme:
Generelt er dagen opdelt efter de faste måltider. Morgenmad kl. 8.00-9.00. Formiddagspause kl. 10.30-11.00 med kaffe/te og f.eks. frugt/brød. Frokost serveres kl. 12.00. Der er eftermiddagskaffe/te kl. 15.00-15.30, aftensmad kl.18.00 og aftenkaffe/te cirka kl. 20.00.

Efter morgenmaden er der morgensamling og gennemgang af dagens program. Om formiddagen er der generelt tilbud om fælles bevægelse, f.eks. gymnastik, stavgang, Chi Gong, gåture på hjertestien eller på Saxild Strands skønne grund.

Eftermiddagene er hovedsageligt til egen fri disposition, men du vil ofte kunne deltage i en række aktiviteter arrangeret af husets samarbejdspartnere, ansatte og frivillige. Aftenen på Saxild Strand er primært afsat til aftenkaffe, kulturelle indslag, hygge og samvær. En aften kan f.eks. indeholde fællessang, foredrag, filmfremvisning, diverse brætspil, m.m.

Besøg af pårørende:
Familie og venner er velkomne til at besøge dig på Saxild Strand. Spørg vagten om priser på forplejning for disse besøg.

Rundvisning, foredrag m.m.:
Der kan altid træffes aftale om besøg og rundvisning af grupper på Saxild Strand. Rundvisning bestilles ved at kontakte Saxild Strand telefonisk på 8655 4055. Ønsker I kaffe eller anden forplejning, er det vigtigt at I bestiller det nogle dage i forvejen.

Tøjvask:
Har du brug for at vaske tøj under opholdet, er der vaskemaskine og tørretumbler du kan benytte. Hver vask koster 20 kr.

IT-Computer:
Der er gratis trådløs internetforbindelse på Saxild Strand. Du har mulighed for at printe og kopiere mod et mindre gebyr pr. ark. Til møder og foredrag stiller Saxild Strand gerne projektor til rådighed.

Kiosk:
I receptionen kan du købe øl, vand, vin, postkort, m.m. Medbragte drikkevarer må ikke indtages på fællesarealer eller i spisesalen.

Rygning:
Rygning er kun tilladt på terrassen. Rygning på værelset er strengt forbudt. Hvis du alligevel ryger på værelse koster rengøringen 1.500 kr. der afregnes inden afrejse.

 

Kom til hægterne i uge 24

Trænger du til en pause fra hverdagen? Har du behov for rekreation, f.eks. efter et sygehusophold? Så er Saxild Strand et godt tilbud til dig. Fælles for alle - uanset hvorfor man kommer, er at man h… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Frivilligåret er åbnet

Saxild Strands deltagelse i Det europæiske frivilligår, er kommet godt fra start. Onsdag d.17/1 kickstartede vi sammen med Ældre Sagen i Aarhus og FO-Aarhus frivilligåret ved et fælles arrangement i F… Læs mere..

Nyt katalog er udkommet

Det er med glæde at vi kan præsentere Saxild Strands katalog for 2018. Har du været gæst på Saxild Strand i 2017, får du kataloget tilsendt automatisk. Alle andre kan bestille kataloget ved at ringe p… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk