Hverdagen under et ophold

Dagsrytme:
Generelt er dagen opdelt efter de faste måltider. Morgenmad kl. 8.00-9.00. Formiddagspause kl. 10.30-11.00 med kaffe/te og f.eks. frugt/brød. Frokost serveres kl. 12.00. Der er eftermiddagskaffe/te kl. 15.00-15.30, aftensmad kl.18.00 og aftenkaffe/te cirka kl. 20.00.

Efter morgenmaden er der morgensamling og gennemgang af dagens program. Om formiddagen er der generelt tilbud om fælles bevægelse, f.eks. gymnastik, stavgang, Chi Gong, gåture på hjertestien eller på Saxild Strands skønne grund.

Eftermiddagene er hovedsageligt til egen fri disposition, men du vil ofte kunne deltage i en række aktiviteter arrangeret af husets samarbejdspartnere, ansatte og frivillige. Aftenen på Saxild Strand er primært afsat til aftenkaffe, kulturelle indslag, hygge og samvær. En aften kan f.eks. indeholde fællessang, foredrag, filmfremvisning, diverse brætspil, m.m.

Besøg af pårørende:
Familie og venner er velkomne til at besøge dig på Saxild Strand. Spørg vagten om priser på forplejning for disse besøg.

Rundvisning, foredrag m.m.:
Der kan altid træffes aftale om besøg og rundvisning af grupper på Saxild Strand. Rundvisning bestilles ved at kontakte Saxild Strand telefonisk på 8655 4055. Ønsker I kaffe eller anden forplejning, er det vigtigt at I bestiller det nogle dage i forvejen.

Tøjvask:
Har du brug for at vaske tøj under opholdet, er der vaskemaskine og tørretumbler du kan benytte. Hver vask koster 20 kr.

IT-Computer:
Der er gratis trådløs internetforbindelse på Saxild Strand. Du har mulighed for at printe og kopiere mod et mindre gebyr pr. ark. Til møder og foredrag stiller Saxild Strand gerne projektor til rådighed.

Kiosk:
I receptionen kan du købe øl, vand, vin, postkort, m.m. Medbragte drikkevarer må ikke indtages på fællesarealer eller i spisesalen.

Rygning:
Rygning er kun tilladt på terrassen. Rygning på værelset er strengt forbudt. Hvis du alligevel ryger på værelse koster rengøringen 1.500 kr. der afregnes inden afrejse.

 

Saxild Strand er her også i 2023

Den 13. maj 2013 genåbnede vi, det vil sige en lang række foreninger med FO-Aarhus i spidsen, Saxild Strand. Det var en festlig dag. Der var flag, taler, musik og naturligvis lidt godt til ganen og ma… Læs mere..

Katalog 2023

Så er katalog 2023 i trykken. Kataloget vil automatisk blive udsendt til alle, der har deltaget på vores hold i 2022. Alle andre kan se kataloget her eller bestille det på 87 464500. Vi glæder os til … Læs mere..

Medarbejdere søges til sæsonen 2023

Til slutningen af sæsonen 2022 og hele sæsonen 2023 mangler vi en række medarbejdere, der på timebasis – og indimellem også med kort varsel - kan hjælpe os med de forskellige opgaver i huset. Opgavern… Læs mere..

Saxild 2022

Der er med glæde vi kan fortælle, at vi igen i 2022 har mulighed for at gennemføre kurser, ferie- og rekreationsophold på Saxild Strand.. Et samlet katalog udkommer i februar.  Var du på ophold hos os… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2022

SAXILD FLYTTER TIL BYEN genstarter i uge 8. Program udleveres første dag. VIL DU VÆRE MED?Skriv til jnl@fo-aarhus.dk Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk