Det med småt

Tilmelding

Telefonisk: Du kan tilmelde dig på telefon 8746 4500 eller 8655 4055. Du skal ikke visiteres for at tilmelde dig et ophold. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt betalingsoplysningerne med posten. Hvis du ønsker at betale elektronisk, får du tilsendt betalingsoplysningerne på mail. Først når betalingen er registreret på vores konto, er du tilmeldt.

Elektronisk: Du kan på www.saxild-strand.dk tilmelde dig et ophold elektronisk.  Først når betalingen er registreret på vores konto, er du tilmeldt.

Afbud & aflysning:

Du kan melde afbud til et ophold indtil en uge før dets start og få din indbetaling retur. Administrationsgebyret på 100 kroner tilbagebetales dog ikke. Melder du afbud i ugen op til dit ophold på Saxild Strand, får du dit deltagergebyr tilbage minus et afbestillingsgebyr på 700 kroner.

Hvis du bliver syg under dit ophold på Saxild Strand, vil vi som hovedregel opfordre dig til at tage hjem. I så fald kan du få et tilgodebevis for resten af dit ophold.

Vi forbeholder os ret til at aflyse hold, hvor der er for få tilmeldte. I tilfælde af aflysning, tilbyder vi dig et erstatningsophold hurtigst muligt, eller du kan få dit tilmeldingsgebyr retur.

Hvordan kommer man til Saxild Strand?

Enten sørger man selv for transport i bil, eller man kan tage bussen. Vi anbefaler at du tager bus 100 eller letbanen til Odder station og derfra tager en taxa til Saxild Strand. Fra Odder station til Saxild Strand koster en taxa ca. 130 kr.

Ankomst:

Når du ankommer, byder vi dig velkommen, du får udleveret programmet for ugens aktiviteter, og vi viser dig dit værelse. Medmindre du beder om at dele værelse med en anden, får du eget værelse med bad og toilet. Et sæt sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen for opholdet. Får du brug for mere sengetøj eller flere håndklæder under dit ophold kan dette tilkøbes. Se dagsprisen i receptionen.

I timerne omkring ankomst og indskrivning er der gratis kaffe og te til dig og eventuelle pårørende.

Afrejse:

Medmindre andet er nævnt i programmet, skal dit værelse være ryddet senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Se de enkelte hold for seneste afrejsetidspunkt.

Fysioterapi, fodpleje m.m.:

Har du behov for at blive behandlet af fysioterapeut eller zoneterapeut, hjælper Saxild Strand med at formidle kontakt.

På flere af vores hold vil det være muligt at tilkøbe ca. 45 minutters fysioterapeutisk massage. Spørg i receptionen ved ankomst.

Hjælp og hjælpemidler:

Som udgangspunkt skal du være selvhjulpen, mens du er på Saxild Strand. I begrænset omfang kan vi for borgere bosat i Aarhus Kommune tilbyde gratis hjælp til lettere sygepleje, personlig pleje m.m. Dette skal dog aftales med Saxild Strand ved tilmelding. Gæster bosat uden for Aarhus Kommune, der har behov for hjælp, skal i god tid kontakte egen kommunes visitation for at træffe de nødvendige aftaler. 

Har du brug for særlig hjælp/rengøring/tømning af toiletspand/ ekstra sengelinned i forbindelse med et evt. inkontinensproblem, aftaler du dette ved tilmelding.

Vi gør opmærksom på, at Saxild Strand forbeholder sig ret til at afvise gæster, som vi ikke mener, vi vil kunne give den nødvendige hjælp eller service.

Læge:

Husk at medbringe sygesikringsbevis. Hvis du bliver syg under dit ophold på Saxild Strand, hjælper vi med at arrangere transport til akut lægebesøg/lægevagt, men transporten sker for din egen regning.

Hjælp til udlevering af doseret medicin:

Vi er gerne behjælpelige med udlevering af din daglige medicin. Medicinen skal enten være dosispakket eller doseret i doseringsæsker. Medicinoversigt skal medbringes hvis du ønsker vores hjælp til udlevering af medicin.

Rollator og kørestol:

Vi har både en rollator og en kørestol, der kan lånes under opholdet. Vi anbefaler dog, at du medringer egne hjælpemidler.

Morgenliste:

Vi fører ikke kontrol med vores gæster. Du kan komme og gå til de aktiviteter, du har lyst til at deltage i. Du kan stå op og gå i seng, når det passer dig. Vi vil dog alligevel gerne være sikre på, at alt er vel hos dig om morgenen. Derfor vil vi bede dig om at krydse dig af hver morgen på en ”morgenliste” i spisestuen. Hvis du ikke har krydset dig af inden kl. 9.00 om morgenen, og ikke har givet os besked på forhånd om, at du vil sove længe, banker vi på din dør for at sikre, at alt er som det skal være. Svarer du ikke, tilser vi dig ved at låse os ind med vores hovednøgle.

Maden:

På Saxild Strand laver vi gerne mad til vegetarer, glutenallergikere, folk med særlige allergier og diabetikere. Dette skal oplyses i god tid inden opholdet på Saxild Strand. Der tages ikke religiøse hensyn.

Katalog 2022 er på vej

Inden for de næste par uger udkommer vores katalog for 2022. Alle der gæstede Saxild Strand i 2022 får automatisk tilsendt kataloget med posten. Alle andre kan bestille kataloget ved at skrive til mro… Læs mere..

Medarbejdere søges til sæsonen 2022

Til sæsonen 2022 mangler vi en række medarbejdere, der på timebasis – og indimellem også med kort varsel - kan hjælpe os med de forskellige opgaver i huset. Opgaverne er blandt andet receptionsarbejde… Læs mere..

Saxild 2022

Der er med glæde vi kan fortælle, at vi igen i 2022 har mulighed for at gennemføre kurser, ferie- og rekreationsophold på Saxild Strand.. Et samlet katalog udkommer i februar.  Var du på ophold hos os… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2022

SAXILD FLYTTER TIL BYEN genstarter i uge 8. Program udleveres første dag. VIL DU VÆRE MED?Skriv til jnl@fo-aarhus.dk Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk