Coronavirus

13/03/2020

På Saxild Strand tager vi vores gæster og personales sikkerhed alvorligt. Derfor har vi i de seneste uger fulgt sundhedsmyndighedernes udmeldinger om coronavirus tæt. Med de seneste dages udmeldinger, har vi valgt at aflyse alle egne ophold foreløbig frem til 15. april. Det vil sige at vi desværre må aflyse årets påskeophold.

Alle tilmeldte til påsken vi i de kommende dage modtage et brev, hvori de opfordres til at kontakte FO-Aarhus og meddele om de ønsker at overføre deres indbetaling til et senere ophold eller få deres indbetaling retur.

Aflysningen omfatter desværre også vores projekt "Saxild flytter til byen" aktiviteter d. 18/3 og 1/4.

Vi er særdeles kede af situationen, men er også af den opfattelse at vi har taget den rigtige beslutning.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på 86 55 40 55 eller skrive til hewo@fo-aarhus.dk.

Henrik Woer, daglig leder

Katalog 2020

Så er årets Katalog trykt og udsendt til tidligere gæster på Saxild Strand.. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæson på Saxild Strand og håber at Du har lyst til… Læs mere..

Coronavirus

På Saxild Strand tager vi vores gæster og personales sikkerhed alvorligt. Derfor har vi i de seneste uger fulgt sundhedsmyndighedernes udmeldinger om coronavirus tæt. Med de seneste dages udmeldinger,… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2020

Så er programmet for "Saxild flytter til byen" forår 2020 klar. Alle, der har været gæster på Saxild Strand fra 2013 og frem, er velkomne.   05.01: Nytårskur Præsentation og program. Herefter vi… Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk