Coronasituationen

14/01/2021

Saxild Strand er som de fleste andre virksomheder kraftigt berørt af den nuværende coronasituation. Foreløbigt holder vi lukket frem til 7. februar 2021. Vi bruger tiden på at få installeret et nyt fyr og få bygget lidt om flere steder i huset.

Vi har besluttet at afvente regeringen og sundhedsmyndighedernes udmeldinger før vi sender vores katalog for 2020 ud.  Det er dog allerede nu muligt at tilmelde sig vores påske- og sommerophold på nettet.

Coronasituationen

Saxild Strand er som de fleste andre virksomheder kraftigt berørt af den nuværende coronasituation. Foreløbigt holder vi lukket frem til 7. februar 2021. Vi bruger tiden på at få installeret et nyt fy… Læs mere..

Katalog 2021

Vi har valgt at udsætte trykning og udsendelse af kataloget for 2021. Vi ønsker ikke at skuffe nogle af vores deltagere ved gentagne aflysninger på grund af coronasituationen. Så snart vi aner en genå… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2021

Som følge af coronasituationen er alle aktiviteter i Saxild flytter til byen foreløbig aflyst. Vi starter tidligst op igen 7. februar Vi er naturligvis kede af det, men støtter op om Sundhedsmyndigh… Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk