Saxild er her også i 2023

02/11/2022

Som det efterhånden vil være de fleste bekendt er Saxild Strand blevet solgt. Det betyder dog ikke at Saxild Strand i den form du kender lukker lige med det samme. Således fortsætter vi ufortrødent vores aktiviteter i 2023. I midten af Januar udkommer vores nye katalog, hvor vi dels vil præsentere en række af vores kendte opholdstyper, f.eks. sommerophold og Lungecamp, dels vil præsentere et par nye satsninger, f.eks. midsommerophold, der lægger sig tæt op af den danske højskoletradition, Vi glæder os til at se dig i 2023.

   

Saxild er her også i 2023

Som det efterhånden vil være de fleste bekendt er Saxild Strand blevet solgt. Det betyder dog ikke at Saxild Strand i den form du kender lukker lige med det samme. Således fortsætter vi ufortrødent vo… Læs mere..

Medarbejdere søges til sæsonen 2023

Til slutningen af sæsonen 2022 og hele sæsonen 2023 mangler vi en række medarbejdere, der på timebasis – og indimellem også med kort varsel - kan hjælpe os med de forskellige opgaver i huset. Opgavern… Læs mere..

Saxild 2022

Der er med glæde vi kan fortælle, at vi igen i 2022 har mulighed for at gennemføre kurser, ferie- og rekreationsophold på Saxild Strand.. Et samlet katalog udkommer i februar.  Var du på ophold hos os… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2022

SAXILD FLYTTER TIL BYEN genstarter i uge 8. Program udleveres første dag. VIL DU VÆRE MED?Skriv til jnl@fo-aarhus.dk Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk