Kom til hægterne i uge 24

18/05/2018

Trænger du til en pause fra hverdagen? Har du behov for rekreation, f.eks. efter et sygehusophold? Så er Saxild Strand et godt tilbud til dig.

Fælles for alle - uanset hvorfor man kommer, er at man har mulighed for at nyde stilheden og den skønne natur, møde andre mennesker, spise dejlig mad og deltage i kulturelle tilbud som for eksempel foredrag, dans og musik. Det er også muligt at motionere og træne under kyndig vejledning, så du vedligeholder og styrker din krop på en hensigtsmæssig måde. Træning og vejledning foregår dels på hold og dels individuelt forestået af Saxild Strands dygtige og erfarne fysioterapeuter. Alle har mulighed for en personlig snak med husets fysioterapeuter i løbet af ugen.

Et ugeophold er på syv dage med seks overnatninger. I prisen er inkluderet kost og logi, håndklæder og sengelinned. Den første dag møder du mellem klokken 09.30 og 10.30. Den sidste dag slutter opholdet med brunch. Afrejse skal ske senest kl. 12.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig her https://www.fo.dk/saxild-kurser/dofo/ophold/cat/kom-til-haegterne/hold/18-24

 

Kom til hægterne i uge 24

Trænger du til en pause fra hverdagen? Har du behov for rekreation, f.eks. efter et sygehusophold? Så er Saxild Strand et godt tilbud til dig. Fælles for alle - uanset hvorfor man kommer, er at man h… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Frivilligåret er åbnet

Saxild Strands deltagelse i Det europæiske frivilligår, er kommet godt fra start. Onsdag d.17/1 kickstartede vi sammen med Ældre Sagen i Aarhus og FO-Aarhus frivilligåret ved et fælles arrangement i F… Læs mere..

Nyt katalog er udkommet

Det er med glæde at vi kan præsentere Saxild Strands katalog for 2018. Har du været gæst på Saxild Strand i 2017, får du kataloget tilsendt automatisk. Alle andre kan bestille kataloget ved at ringe p… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk