Katalog 2019

18/12/2018

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæson
på Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer af
ophold, for eksempel ”Lev livet – hele livet” og ”Hjertecamp”,
og til gamle kendinge, blandt andet de meget søgte
”Sommerophold”. Uanset hvilket ophold du tilmelder dig,
vil vi gøre alt hvad der står i vores magt for at give dig et
fantastisk ophold.
Vi håber, du vil tage godt imod vores mange tilbud.

Vil du have et smugkig, så se katalog 2019 

Vi gør opmærksom på at de gæster, der har været på Saxild Strand i 2018 samt medlemmer af Klub Saxild Strand for kataloget tilsendt automatisk. Vil du gerne have kataloget tilsendt, ring 87 46 45 00

Sct. Hans på Saxild Strand

Som sædvanlig holder vi Sct. Hans på Saxild Strand, hvor alle er velkomne. Arrangementet starter kl. 20.30 hvor Nils Adrian vil sørge for at spille til en række fællessange. Herefter vil Anette Poulse… Læs mere..

Fotoudstilling

I morgen kl.13.30 afholdes der en uformel fernisering med fotografen Poul Nyholms fotos på Saxild Strand, med fotos af og fra kompagni KARAVANA. Udstillingen vil kunne ses på Saxild Strand sommer over… Læs mere..

Aarsrapport for 2018

Så er årsrapporten for 2018 færdig. Rapporten kan læses her http://www.saxild-strand.dk/media/8909/aarsrapport-2018-saxild.pdf eller afhentes i Saxild eller hos FO-Aarhus i Frederiksgade.   Læs mere..

Katalog 2019

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæsonpå Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer afophold, for eksempel ”Lev livet –… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk