Julen og nytår 2019

18/12/2019

Drømmer du om at holde jul og/eller nytår sammen med andre seniorer?

Igen i år er det muligt at tage ophold på Saxild Strand i julen og nytåret og være del af et dejligt fællesskab. Jul og nytår på Saxild Strand er på mange måder helt traditionel, men udover godt selskab og smukke omgivelser med mulighed for smukke naturoplevelser, kan du også deltage i højskolelignende aktiviteter, for eksempel foredrag og fællessang fra højskolesangbogen, samt være kreativ i vores tegne- og maleværksted.  Du kan selv vælge,  om du vil deltage i juleopholdet eller nytårsopholdet eller om du vil have hele festen med og deltage på begge ophold. Uanset hvad, glæder vi os til at se dig på Saxild Strand!

Læse mere om pris og tilmelding her  https://www.fo.dk/saxild-kurser/dofo/ophold/cat/ferieophold/hold/19-52 & https://www.fo.dk/saxild-kurser/dofo/ophold/cat/ferieophold/hold/18-52-1

Julen og nytår 2019

Drømmer du om at holde jul og/eller nytår sammen med andre seniorer? Igen i år er det muligt at tage ophold på Saxild Strand i julen og nytåret og være del af et dejligt fællesskab. Jul og nytår på S… Læs mere..

Fotoudstilling

I morgen kl.13.30 afholdes der en uformel fernisering med fotografen Poul Nyholms fotos på Saxild Strand, med fotos af og fra kompagni KARAVANA. Udstillingen vil kunne ses på Saxild Strand sommer over… Læs mere..

Aarsrapport for 2018

Så er årsrapporten for 2018 færdig. Rapporten kan læses her http://www.saxild-strand.dk/media/8909/aarsrapport-2018-saxild.pdf eller afhentes i Saxild eller hos FO-Aarhus i Frederiksgade.   Læs mere..

Katalog 2019

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæsonpå Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer afophold, for eksempel ”Lev livet –… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2020

Så er programmet for "Saxild flytter til byen" forår 2020 klar. Alle, der har været gæster på Saxild Strand fra 2013 og frem, er velkomne.   05.01: Nytårskur Præsentation og program. Herefter vi… Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk