Frivilligåret er åbnet

12/03/2018

Saxild Strands deltagelse i Det europæiske frivilligår, er kommet godt fra start. Onsdag d.17/1 kickstartede vi sammen med Ældre Sagen i Aarhus og FO-Aarhus frivilligåret ved et fælles arrangement i FO-Byen. Dagen var delt i to: Først var der oplæg og diskussion om forskellige aspekter af frivilligheden, dernæst suppe fra Café Økogal og sang med Ældre Sagens Sangpatrulje. Dagen sluttede med jazz ved Anders Errboe og hans All Stars. Over 90 personer var mødt frem og vi takker hver og en for deres engagement i debatten.

Søndag d.21/9 åbnede frivillighovedstaden officielt. Det foregik ved et stort offentligt arrangement i Ridehuset, hvor mere end 60 aktører på frivilligområdet præsenterede deres aktiviteter. Saxild Strand deltog også, og på vores stand fortalte vi især om vores aktiviteter for 2018. Der er ikke noget officielt besøgstal fra arrangementet i Ridehuset, men da der var propfyldt fra start til slut må det have været adskillig tusinde.

Saxild deltager løbende i frivilligårets aktiviteter. De aktiviteter, der er offentligt tilgængelige, skal vi nok skrive mere om her på siden.

Katalog 2019

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæsonpå Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer afophold, for eksempel ”Lev livet –… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Frivilligåret er åbnet

Saxild Strands deltagelse i Det europæiske frivilligår, er kommet godt fra start. Onsdag d.17/1 kickstartede vi sammen med Ældre Sagen i Aarhus og FO-Aarhus frivilligåret ved et fælles arrangement i F… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk