Fotoudstilling

12/06/2019

I morgen kl.13.30 afholdes der en uformel fernisering med fotografen Poul Nyholms fotos på Saxild Strand, med fotos af og fra kompagni KARAVANA. Udstillingen vil kunne ses på Saxild Strand sommer over og vil kunne ses på de fleste hverdage mellem 9-16.

 

Poul Nyholm fortæller om sine fotos:

 

- Jeg håber, at jeg med disse foto fortæller en historie, der vidner om, hvor meget mennesker rummer; også mennesker om hvem man fejlagtigt kan få den opfattelse, at livet ikke har begunstiget dem med ”kunstneriske” evner, eller evne til at udtrykke sig musisk om man vil. Jeg må være lidt langsom i opfattelsen, for jeg har jo set det gang på gang, når jeg har fotograferet”De Splittergale” og deres forestillinger.

 

I 2017 blev jeg spurgt, om jeg ville tage nogle billeder af kompagni KARAVANAs forestilling ”Teaterkoncert Gasolin”. I første omgang af prøverne, da Mette (instruktøren) mente, det ville forstyrre skuespillerne, hvis jeg var der under forestillingerne. Men efter at have været med til en prøve, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle med til en forestilling også - og det gik også uden problemer.

Kunstnerhuset KARAVANA er en institution, der formelt hører under Aarhus Kommune, Voksen Handicap, og er "en kunstnerisk arbejdsplads for mennesker med nedsat psykisk og fysisk funktionsevne". KARAVANA har eksisteret siden 1993. Huset er opdelt i et atelier, et band og en teatertrup "kompagni KARAVANA".

 

Foto af De Splittergale og portræt af 3 musikere:

Jeg har medtaget disse foto, fordi de, ligesom billederne af KARAVANA, har betydet meget for mig.

Sct. Hans på Saxild Strand

Som sædvanlig holder vi Sct. Hans på Saxild Strand, hvor alle er velkomne. Arrangementet starter kl. 20.30 hvor Nils Adrian vil sørge for at spille til en række fællessange. Herefter vil Anette Poulse… Læs mere..

Fotoudstilling

I morgen kl.13.30 afholdes der en uformel fernisering med fotografen Poul Nyholms fotos på Saxild Strand, med fotos af og fra kompagni KARAVANA. Udstillingen vil kunne ses på Saxild Strand sommer over… Læs mere..

Aarsrapport for 2018

Så er årsrapporten for 2018 færdig. Rapporten kan læses her http://www.saxild-strand.dk/media/8909/aarsrapport-2018-saxild.pdf eller afhentes i Saxild eller hos FO-Aarhus i Frederiksgade.   Læs mere..

Katalog 2019

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæsonpå Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer afophold, for eksempel ”Lev livet –… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk