ForsideOpholdKursuscenterPriserInfoNyhederKontaktHavevenner

Tilmelding & betaling

Du kan tilmelde dig et ophold på Saxild Strand på to måder:
   

Telefonisk:

Du kan tilmelde dig telefonisk på 3050 42 55 eller 87 46 45 00 (FO-Aarhus). Du skal ikke visiteres for at tilmelde dig et ophold. Når du har tilmeldt dig et ophold, får du tilsendt bank-

oplysninger og et skema vedr. personlige oplysninger. Hvis du ønsker at betale elektronisk, får du tilsendt betalingsoplysninger samt skema vedr. personlige oplysninger. Først når betalingen er registreret på vores konto er du tilmeldt.


Elektronisk

Via www.saxild-strand.dk kan du tilmelde dig et ophold elektronisk. Du kan vælge at betale med VISA/Dankort eller få tilsendt en kodelinje med vores betalingsoplysninger. Du får ydermere tilsendt et skema vedr. personlige oplysninger, som du bedes returnere. Først når betalingen er registreret på vores konto er du tilmeldt. Desværre er det endnu ikke muligt at tilmelde sig et dobbeltværelse sammen med en ledsager elektronisk.


Afbud & aflysning

Du kan melde afbud til et ophold ind til en uge før dets start og få din indbetaling retur. Administrationsgebyr tilbagebetales dog ikke. Bliver du syg under dit ophold på Saxild Strand, vil vi som hovedregel opfordre dig til at tage hjem. I så fald kan du vælge at få et tilgodebevis for resten af dit ophold eller få dit deltagergebyr retur for de dage du ikke får brugt. 


Vi forbeholder os ret til at aflyse ophold, hvor der er for få tilmeldte. I tilfælde af aflysning tilbyder vi et erstatningsophold hurtigst muligt eller at du kan få dit tilmeldingsgebyr retur.