ForsideOpholdKursuscenterPriserInfoNyhederKontaktHavevenner

Dagligdagen

Ikke to dage på Saxild Strand er ens. Undervisning og udbudte aktiviteter afhænger fuldstændig af de gæster der er i huset.


Morgen og formiddag

Generelt er dagen opdelt efter de faste måltider. Der er morgenmad mellem kl. 7.30 - 9.00. Herefter er der mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter indtil klokken 12. Du kan f.eks. træne i træningscenteret, male eller deltage i fælles læsning af litteratur.  Aktiviteterne afbrydes kl.10.30 - 11.00, hvor vi serverer kaffe og lidt brød eller frugt.


Eftermiddag og aften

Kl. 12 serveres dagens varme måltid. Eftermiddagene er til egen fri disposition, men du får mulighed for at deltage i en række aktiviteter arrangeret af husets samarbejdspartnere, ansatte og frivillige. Kl. 15.30 er der eftermiddagskaffe, og kl. 18.00 serveres aftensmad.  Aftenen på Saxild Strand er primært afsat til aftenkaffe, hygge og samvær, men indimellem vil der også blive arrangeret filmforevisninger, billiardturneringer, foredrag mm. Når der er foredrag eller større arrangementer, inviterer vi også beboerne i lokalområde