Dagsarrangementer

Organisationer, foreninger og klubber kan leje værelser og lokaler på Saxild Strand efter nærmere aftale. For nærmere information kontakt Henrik Woer hewo@fo-aarhus.dk eller på 86 55 40 55

Vi modtager med glæde grupper fra foreninger, klubber, plejecentre m.m. til frokostarrangementer, eftermiddagsarrangementer m.m, hvis I er mindst 12 personer.

På dage hvor vi i forvejen har andre gæster i huset, modtager vi også grupper på under 12 personer. Ring for nærmere information.

Vi gør opmærksom på, at arrangementer der starter efter 15.00 tillæges et mindre gebyr på 10 kr. per kuvert.

Foredrag:
Vi holder gerne foredrag om Saxild Strand. Foredragene kan både foregå på Saxild Strand og på lokaliteter i Aarhus Kommune. Ønsker du foredrag om Saxild Strand til et arrangement, der starter før kl.15.00 gør vi det gratis, dog skal der betales for transport. Efter kl.15.00 koster et foredrag 600 kroner ex. transport.

Bemærk!
Vi perioder hvor vi ikke har andre gæster, kan Saxild Strand bruges til andre typer af arrangementer end dem der er beskrevet her på hjemmesiden. I forbindelse med denne type af arrangementer skal al fortæring købes på Montra OdderPark Hotel og drikkevarer på Saxild Strand. Ring 87-454600 og tal med Henrik Woer

Saxild Strand genåbner 21. maj

Saxild Strand er som de fleste andre virksomheder kraftigt berørt af den nuværende coronasituation, men med regeringens nye genåbningsplan kan vi igen byde velkommen til gæster på Saxild Strand d. 21.… Læs mere..

Katalog 2021

Vi har valgt at udsætte trykning og udsendelse af kataloget for 2021. Vi ønsker ikke at skuffe nogle af vores deltagere ved gentagne aflysninger på grund af coronasituationen. Så snart vi aner en genå… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2021

Som følge af coronasituationen er alle aktiviteter i Saxild flytter til byen foreløbig aflyst. Vi starter tidligst op igen 7. februar Vi er naturligvis kede af det, men støtter op om Sundhedsmyndigh… Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk