Dagsarrangementer

Organisationer, foreninger og klubber kan leje værelser og lokaler på Saxild Strand efter nærmere aftale. For nærmere information kontakt Henrik Woer hewo@fo-aarhus.dk eller på 86 55 40 55

Vi modtager med glæde grupper fra foreninger, klubber, plejecentre m.m. til frokostarrangementer, eftermiddagsarrangementer m.m, hvis I er mindst 12 personer.

På dage hvor vi i forvejen har andre gæster i huset, modtager vi også grupper på under 12 personer. Ring for nærmere information.

Vi gør opmærksom på, at arrangementer der starter efter 15.00 tillæges et mindre gebyr på 10 kr. per kuvert.

Foredrag:
Vi holder gerne foredrag om Saxild Strand. Foredragene kan både foregå på Saxild Strand og på lokaliteter i Aarhus Kommune. Ønsker du foredrag om Saxild Strand til et arrangement, der starter før kl.15.00 gør vi det gratis, dog skal der betales for transport. Efter kl.15.00 koster et foredrag 600 kroner ex. transport.

Bemærk!
Vi udlejer ikke lokaler - og leverer ikke mad  - til f.eks. bryllupsarrangementer, begravelsesselskaber, konfirmationer mm. Det skal bemærkes at vi IKKE gør undtagelser

Sct. Hans på Saxild Strand

Som sædvanlig holder vi Sct. Hans på Saxild Strand, hvor alle er velkomne. Arrangementet starter kl. 20.30 hvor Nils Adrian vil sørge for at spille til en række fællessange. Herefter vil Anette Poulse… Læs mere..

Fotoudstilling

I morgen kl.13.30 afholdes der en uformel fernisering med fotografen Poul Nyholms fotos på Saxild Strand, med fotos af og fra kompagni KARAVANA. Udstillingen vil kunne ses på Saxild Strand sommer over… Læs mere..

Aarsrapport for 2018

Så er årsrapporten for 2018 færdig. Rapporten kan læses her http://www.saxild-strand.dk/media/8909/aarsrapport-2018-saxild.pdf eller afhentes i Saxild eller hos FO-Aarhus i Frederiksgade.   Læs mere..

Katalog 2019

Så er årets Katalogi trykken. Vi er stolte af det! Med det nye katalog byder vi velkommen til endnu en sæsonpå Saxild Strand. Der er blevet plads til både nye typer afophold, for eksempel ”Lev livet –… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk