Dagsarrangementer

Organisationer, foreninger og klubber kan leje værelser og lokaler på Saxild Strand efter nærmere aftale. For nærmere information kontakt Henrik Woer hewo@fo-aarhus.dk eller på 86 55 40 55

Vi modtager med glæde grupper fra foreninger, klubber, plejecentre m.m. til frokostarrangementer, eftermiddagsarrangementer m.m, hvis I er mindst 12 personer.

På dage hvor vi i forvejen har andre gæster i huset, modtager vi også grupper på under 12 personer. Ring for nærmere information.

Vi gør opmærksom på, at arrangementer der starter efter 15.00 tillæges et mindre gebyr på 10 kr. per kuvert.

Foredrag:
Vi holder gerne foredrag om Saxild Strand. Foredragene kan både foregå på Saxild Strand og på lokaliteter i Aarhus Kommune. Ønsker du foredrag om Saxild Strand til et arrangement, der starter før kl.15.00 gør vi det gratis, dog skal der betales for transport. Efter kl.15.00 koster et foredrag 600 kroner ex. transport.

Bemærk!
Vi perioder hvor vi ikke har andre gæster, kan Saxild Strand bruges til andre typer af arrangementer end dem der er beskrevet her på hjemmesiden. I forbindelse med denne type af arrangementer skal al fortæring købes på Montra OdderPark Hotel og drikkevarer på Saxild Strand. Ring 87-454600 og tal med Henrik Woer

Katalog 2022 er på vej

Inden for de næste par uger udkommer vores katalog for 2022. Alle der gæstede Saxild Strand i 2022 får automatisk tilsendt kataloget med posten. Alle andre kan bestille kataloget ved at skrive til mro… Læs mere..

Medarbejdere søges til sæsonen 2022

Til sæsonen 2022 mangler vi en række medarbejdere, der på timebasis – og indimellem også med kort varsel - kan hjælpe os med de forskellige opgaver i huset. Opgaverne er blandt andet receptionsarbejde… Læs mere..

Saxild 2022

Der er med glæde vi kan fortælle, at vi igen i 2022 har mulighed for at gennemføre kurser, ferie- og rekreationsophold på Saxild Strand.. Et samlet katalog udkommer i februar.  Var du på ophold hos os… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Saxild flytter til byen, forår 2022

SAXILD FLYTTER TIL BYEN genstarter i uge 8. Program udleveres første dag. VIL DU VÆRE MED?Skriv til jnl@fo-aarhus.dk Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk