Dagsarrangementer

Organisationer, foreninger og klubber kan leje værelser og lokaler på Saxild Strand efter nærmere aftale. For nærmere information kontakt Henrik Woer hewo@fo-aarhus.dk eller på 86 55 40 55

Vi modtager med glæde grupper fra foreninger, klubber, plejecentre m.m. til frokostarrangementer, eftermiddagsarrangementer m.m, hvis I er mindst 12 personer.

På dage hvor vi i forvejen har andre gæster i huset, modtager vi også grupper på under 12 personer. Ring for nærmere information.

Vi gør opmærksom på, at arrangementer der starter efter 15.00 tillæges et mindre gebyr på 10 kr. per kuvert.

Foredrag:
Vi holder gerne foredrag om Saxild Strand. Foredragene kan både foregå på Saxild Strand og på lokaliteter i Aarhus Kommune. Ønsker du foredrag om Saxild Strand til et arrangement, der starter før kl.15.00 gør vi det gratis, dog skal der betales for transport. Efter kl.15.00 koster et foredrag 600 kroner ex. transport.

Bemærk!
Vi udlejer ikke lokaler - og leverer ikke mad  - til f.eks. bryllupsarrangementer, begravelsesselskaber, konfirmationer mm. Det skal bemærkes at vi IKKE gør undtagelser

Efterårsferie

Vi holder efterårsferie i uge 42 fra d.13/10 til og med 21/10. I denne periode er det ikke muligt at tilmelde sig ophold personligt eller telefonisk. Du kan dog stadigvæk tilmelde dig et ophold elekt… Læs mere..

Instagram #saxildglæde

Tager du fotos, mens du er på Saxild Strand og lægger dem på Instagram? Så bliver vi glade, hvis du tagger dem med #saxildglæde. Når du tagger Dine fotos med #saxildglæde, er der flere der kan få glæd… Læs mere..

Frivilligåret er åbnet

Saxild Strands deltagelse i Det europæiske frivilligår, er kommet godt fra start. Onsdag d.17/1 kickstartede vi sammen med Ældre Sagen i Aarhus og FO-Aarhus frivilligåret ved et fælles arrangement i F… Læs mere..

Saxild flytter til byen

​ På Saxild Strand har vi længe haft lyst til at følge op på det arbejde vi udfører. Derfor lancerer vi i 2018 vores nye tiltag: Saxild flytter til byen. To gange om måneden, altid på onsdage fra … Læs mere..

Saxild Strand • Chr. Petersens Vej 1 • DK-8300 Odder • Tilmelding: 87 46 45 00 / 86 55 40 55 • Mail: info@saxild-strand.dk